Në vitin 1992 shkolla u emërtua si Shkolla e Mesme Ekonomike "Ymer Prizreni".

Rreth nesh.

Kuptohet se në këtë periudhë edhe pse nxënësit dhe arsimtarët ishin shqiptarë, mësimi mbahej në gjuhën turke,. Shkollat e mesme të arsimit të përgjithshëm Institucione arsimore të mesme të arsimit të përgjithshëm me afat katërvjeçar, të ngritura mbi bazën e shkollave tetëvjeçare.

Gjimnazet me kohë të plotë.

Të dhënat e shkollave.

Gjimnazet publike japin një kulturë të përgjithshme që është zgjerim i njohurive e thellim i kulturës dhe njohurive të fituara në shkollat e arsimit bazë. Shkolla e mesme “Harry Fultz” ka filozofi, zhvillim, perspektivë dhe vizion ndërkombëtar. Shkolla jonë ka arritur një përparim të dukshëm në procesin e edukimit, duke.

Shkolla e mesme "Petro Nini Luarasi" Shkolla e mesme "Sami Frashëri" Shkolla e Mesme “Asim Zeneli” Shkolla e mesme 28 Nëntori; Shkolla e mesme Arben Broci; Shkolla e Mesme Artistike "Prenkë Jakova" Shkolla e mesme Dhaskal Todhri; Shkolla e Mesme e Bashkuar "Luigj Gurakuqi" Shkolla e Mesme e Përgjithshme "Ali Demi" - Vlorë; Shkolla e.

Zanafilla e këtij gjimnazi është kah fundi i shekullit të XIX fillimi i shekullit XX, pra qysh në periudhën e sundimit turk. Ndeshje sportive ndërmjet klubeve të shkollave të qytetit Nxënës të shkollave të ndryshme Prindër Anëtarë të komunitetit Të rinj të komunitetit Shkolla e mesme DRAP Durrës. .

Shkolla e Mesme Profesionale-Shtime, Stimlje. Mësimi është i organizuar me dy ndërrime, ndërsa në gjimnazin në fshatin Mogorcë mësimi zhvillohet në një ndërrim.

Shkodër Jesuit College was a Jesuit college in Shkodër, in northwestern Albania.

Shkolla e mesme "Petro Nini Luarasi" Shkolla e mesme "Sami Frashëri" Shkolla e Mesme “Asim Zeneli” Shkolla e mesme 28 Nëntori; Shkolla e mesme Arben Broci; Shkolla e Mesme Artistike "Prenkë Jakova" Shkolla e mesme Dhaskal Todhri; Shkolla e Mesme e Bashkuar "Luigj Gurakuqi" Shkolla e Mesme e Përgjithshme "Ali Demi" - Vlorë; Shkolla e.

Shkolla e mesme e lartë (scuola superiore ose scuola secondaria di secondo grado) është shkolla që vjen pas shkollës 8-vjeçare (scuola media), dhe zgjat 5 vjet. Shkolla e Mesme Teknike e nisi punën në Prizren në fillim të viteve të 60-ta me 117 nxënës, me nje profil të vetëm, ate të ndërtimtarisë.

. E vetëdijshme për unikalitetin e saj, ajo mundëson zhvillimin e standardeve të larta akademike, profesionale dhe parimeve të larta të karakterit.

Veprimtaria e kësaj shkolle ka filluar në Shtator të vitit 1968 në fshatin Tërnoc si paralele e ndarë e Gjimnazit të Preshevës.
.
Faqja zyrtare e shkolles.

.

.

. . .

. Shkolla e Mesme. Rreth nesh. . .

E vetëdijshme për unikalitetin e saj, ajo mundëson zhvillimin e standardeve të larta akademike, profesionale dhe parimeve të larta të karakterit.

Sep 22, 2022 · Shkolla e Mesme Profesionale "Beqir Çela" vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare, duke orientuar nxënësit e klasave të IX-ta. 6K views.

.

Misioni.

Gjimnazi “Sami Frashëri” është shkolla e parë e mesme në gjuhën shqipe në Kosovë.

Krahas gjimnazeve dhe shkollave të mesme profesionale ekziston edhe një shkollë tjetër.

.